Alles over ons

Wij gaan voor sfeer. Ook bij jou thuis!

Keukentrend is ontstaan vanuit de wens om mensen te helpen bij het realiseren van een eigen, unieke stijl in de keuken en in de eetkamer. In ons drukke bestaan is het fijn om je écht helemaal thuis te voelen in je eigen huis. De keuken is één van de ruimtes zeer intensief wordt gebruikt. We vinden er rust en genieten er met ons gezin en onze vrienden. Het is in veel gevallen een open ruimte die aansluit op de woonkamer. Een mooie, functionele keuken voegt veel waarde toe aan het woonplezier en de waarde van jouw huis. Daar draagt het team van Keukentrend graag aan bij!

Restyle by wrapping

Een grote verbouwing is overbodig met een ééndaagse restyle van Keukentrend. We komen bij je langs en adviseren je over de verschillende mogelijkheden in hoogwaardig vinyl voor kasten, achterwanden en tafel- of aanrechtbladen. En nee, de handgrepen vergeten we niet! Van landelijk tot hypermodern. Keukentrend heeft een uitgebreid assortiment.

Glenn, jouw vertegenwoordiger

Heb je plannen om je keuken aan te pakken, maar weet je nog niet precies hoe? Dat is begrijpelijk, want er zijn mogelijkheden in overvloed.

Daarom komt Glenn graag en vrijblijvend bij je langs om te vertellen over hoe wij te werk gaan en wat voor jouw keuken de beste keuzes zijn. Hij neemt een stalenboek mee zodat je rustig onze collectie kunt doornemen. Als je enthousiast bent, dan meet hij de maten in en zorgt hij ervoor dat je direct een offerte krijgt

Onze focus

Probleemloos en snel

Met smashing resultaat! We komen thuis inmeten en binnen één dag is de keuken compleet gerestyled!

Duurzaam en stevig

Onze feilloze afwerking en hoge kwaliteit in materiaal zorgt voor jarenlang keukenplezier!

Voor elke woonstijl

Onze folies sluiten naadloos aan, ook op jouw interieurstijl. Weet je nog niet wat je wilt? Dan denken wij graag met je mee!

Cover styl

Wij werken met de zelfklevende bekleding van Cover Styl. Dit thermovormbare, zelfklevende vinyl is speciaal ontwikkeld voor het renoveren van gladde oppervlakten zoals hout, aluminium en pvc. De folie is zo verfijnd, dat er geen luchtbellen of vouwen ontstaan tijdens het plakken. Zowel kastwanden, tafelbladen als meubels kunnen volledig worden gewrapt. Keukentrend richt zich voornamelijk op het wrappen van keukens. 

Word jij weer verliefd op je keuken?

Wij hebben voor elke keuken een moderne oplossing.

Onderdeel van Stickermaster

Keukentrend is onderdeel van Stickermaster, een full service reclamebureau dat gespecialiseerd is in p(l)akkende reclame. Ons bedrijf bestaat uit twintig collega’s die elke dag alles op alles zetten om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Naast keukens plakken we ook bedrijfsauto’s, etalages, borden en bedrijfspanden.