Onze collectie

Keukenfolie, hand- en deurgrepen

Heb je plannen om de keuken aan te pakken? Laat je dan hier inspireren! Je kunt natuurlijk voor één folie gaan, maar je kunt bij Keukentrend ook de combinatie maken van verschillende kleuren en stijlen. Ga je voor een sterk contrast of juist voor ton sur ton? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

hout

uni

natuursteen

metallic

textiel

marmer

soft touch

leer

Hout

Van donker tot licht en van robuust tot subtiel. Wat je keuze ook is, met hout breng je een natuurlijk warme uitstraling in huis. Het voelt uitnodigend en aangenaam. Ga je voor de complete aankleding met houtlook of verwerk je hout in de details?

Uni

Kleur is emotie! Oranje en rood brengen warmte en vrolijkheid in het interieur terwijl blauw en groen juist rust en kalmte in huis brengen. Welke kleur je ook kiest, elke kleur heeft iets unieks. Kies een kleur die past bij jouw persoonlijkheid en jouw woonwensen!

Natuursteen

Van lichte en donkere natuurtinten tot stoere industriële betonlooks. Onze collectie Natuursteen bestaat uit een grote diversiteit van karaktervolle folies. Juist de getekende imperfecties in de motieven geven de keuken een natuurlijke, authentieke uitstraling. 

Metallic

Onze metallic folies zijn voorzien van glanzende metaaleffecten met subtiele structuren. Met metallic creëer je luxe in een industriële of klassieke keuken. Wie niet waagt, wie niet wint! Wij adviseren je graag!

Textiel

Deze folies hebben de look fijngeweven stoffen met verschillende texturen. Het interieur krijgt een aangename en zachte uitstraling. Bovendien kun je met deze folie goed de aansluiting vinden op de rest van het textielgebruik in huis. Denk hierbij aan een match met de gordijnen of het meubilair. 

Marmer

Onze marmeren folies zijn niet te onderscheiden van de zware natuursteen. Met deze folie geef je je keuken een serieuze upgrade. Of de keuze nou valt op zwart, asgrijs of wit, alle tinten in marmer ogen chique en natuurlijk. Deze folies kunnen eenvoudig worden gecombineerd met alle ander stijlen in onze collecties. We zijn zélf bij elke keuken weer verbaasd over de echtheid!

Onze folies met lederlook geven een stoere, luxe sfeer aan de keuken. Er zijn diverse kleuren mogelijk met een fijn, natuurlijk reliëf. Dat maakt dat deze lederlook niet van echt is te onderscheiden. Je haalt de uitstraling van het interieur helemaal op als je deze folie gebruikt! 

Soft Touch

Soft touch is een uiteenlopende folielijn in matte tinten. De zachte kleuren geven een vriendelijk, zacht gevoel aan het interieur. De speciale textuurafwerking biedt een uitstekende kras- en vuilbestendighed. Combineer deze folie bijvoorbeeld met een folie uit onze leer- of marmerlijn voor een elegante, moderne look van het keukeninterieur. Echt heel mooi!

Hand- en deurgrepen

Ook hand- en deurgrepen zijn bepalend voor de uitstraling van je keuken. Om ervoor te zorgen dat er geen onregelmatigheden in het oppervlak van de gewrapte deuren ontstaan, adviseren we je om nieuwe deurgrepen uit te zoeken die dezelfde maat hebben als die van de huidige deurgrepen. Ga je voor moderne gehoekt of juist meer voor een landelijke uitstraling? Hier alvast een greep uit ons assortiment.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Vraag een gratis sampleboek aan!

Let op i.v.m. aanschafwaarde dit sampleboek na 5 dagen weer retourneren. Je ontvangt een gratis retourlabel.

Word jij weer verliefd op je keuken?

Wij hebben voor elke keuken een moderne oplossing.