Restyle de keuken

Koken doe jij straks weer helemaal in stijl!

Renoveren is het nieuwe vervangen! Niets is fijner dan om mooi te wonen en de keuken is daar een belangrijk onderdeel van. Is jouw keuken toe aan een make over? Wil je iets nieuws? Laat het ons dan weten. Wij toveren jouw keuken om tot een waar kookpaleis. Kies je voor fris modern, landelijk, klassiek of een subtiele Scandinavische uitstraling? Alles is mogelijk!

Kasten en deuren

Mat, glanzend, effen of dessin?

Wij gebruiken hoogwaardig, thermovormbaar, zelfklevend vinyl. Dat zie je terug in de kwaliteit. Krassen en vochtplekken zijn verleden tijd met onze folie. Bovendien hebben we een ruim assortiment in verschillende stijlen om jouw keuken de look en feel te geven die jij voor ogen hebt!

Tafels en keukenbladen

Een compleet nieuwe look!

Naast kasten en wanden, wrappen wij ook de keukentafel en het aanrechtblad. Het team van Keukentrend is erop getraind om te luisteren naar jouw wensen. We komen bij je langs om uit te leggen wat wij voor je kunnen betekenen en hoe wij werken. We meten dan direct alle maten op en komen met een gericht voorstel voor jouw nieuwe keuken!

Wanden en muren

Afneembaar en vochtbestendig

Laat de verfkwast maar in de schuur en ook behangen behoort vanaf nu tot de verleden tijd. Keukentrend steekt namelijk ook de achterwand van je keuken en de muren in een strak, nieuw jasje. Als het team van Keukentrend het huis verlaat, kom jij de keuken niet meer uit. Zo mooi!

Word jij weer verliefd op je keuken?

Wij hebben voor elke keuken een moderne oplossing.

Wat wij voor jou kunnen doen?

Vrijblijvend advies op maat

Wilt u een landelijke, moderne of klassieke uitstraling? Bepaal uw keuze met behulp van een kleurenwaaier, voorbeelden en advies van onze ervaren keukenwrappers.

Keukenkastjes wrappen

Wij wrappen keukenfrontjes met een folie die bestand is tegen krassen, hitte en vocht. Het assortiment bestaat uit oneindig veel kleuren en motieven.

Aanrechtblad wrappen

Alles met een gladde ondergrond kan gewrapt worden, dus ook een aanrechtblad! We wrappen het volledige aanrechtblad en snijden om spoelbak, kraan en fornuis heen.

Achterwand wrappen

Laat de achterwand contrasteren met de gekozen folie op de kastjes. Zo krijg je een prachtige dieptewerking. We laten graag de mogelijkheden zien.

Deurbeslag

Het uitzoeken en afnemen van andere deurgrepen is een extra service die wij bieden. Nieuw deurbeslag zorgt vaak voor de finishing touch van een keuken make-over.

Montage & oplevering

Na demontage en schoonmaken worden alle voorkanten en randjes van de verschillende keukenonderdelen gewrapt. De gewrapte keuken wordt gemonteerd weer opgeleverd.