Een flinke keuken metamorfose in Randwijk!

Een keuken vormt vaak het middelpunt van een huis, en de uitstraling ervan kan een grote impact hebben op de algehele sfeer van de ruimte. Voor een klant met een hoogglans witte keuken die niet langer aan hun smaak voldeed, bood een keukenwrap de perfecte oplossing!

Voor deze klant was het belangrijk om de keuken een geheel nieuwe uitstraling te geven, zonder de kosten en het ongemak van een volledige keukenrenovatie. Ze besloten de mogelijkheid van keukenwrappen te verkennen en werden aangetrokken door de j2 van Coverstyl, dit is een zwarte houtlook. Deze keuze zou hun keuken een eigentijdse en stijlvolle update geven, terwijl het ook perfect zou passen bij hun interieur
Onze monteurs stonden klaar om deze keuken aan te pakken. Het wrapproces begon met een grondige reiniging en voorbereiding van de keukenoppervlakken. Dit zorgde ervoor dat de wrapfolie optimaal zou hechten en een langdurig resultaat zou opleveren. Vervolgens werden de wrapfolies op maat gesneden en met precisie aangebracht op de keukenkastjes en -panelen.

Het resultaat is verbluffend. De keukenkastjes, voorheen glanzend wit, kregen een volledig nieuwe look met de zwarte houtwrap J2 van Coverstyl. Het zwarte hout voegt een gevoel van diepte, warmte toe aan de ruimte, waardoor de keuken direct een luxueuze uitstraling krijgt. 

De klant was verassend tevreden met het eindresultaat van de keuken wrap. Ze hebben nu een keuken die volledig aan hun verwachtingen voldoet, met een moderne en verfijnde uitstraling. Bovendien waren ze blij dat ze hun bestaande keuken konden behouden en tegelijkertijd een drastische transformatie konden bereiken.

Is jouw keuken ook toe aan frisse look? Neem contact met ons op voor het plannen van een gratis vrijblijvende afspraak

Before
Previous slide
Next slide
After