Keuken wrappen in de buurt van Zwolle​

Keuken wrappen in de buurt van Zwolle

Uitgekeken op je huidige keuken of is jouw keuken hoognodig toe aan vervangen?

Wacht met het kopen van een nieuwe keuken en bespaar flink wat geld door je keuken door Keukentrend te laten wrappen!

Jouw keuken zo goed als nieuw!

Je keuken met folie laten plakken, dat kan toch nooit lang mooi blijven? Dat is de vraag die wij regelmatig krijgen. Ja, het idee van je keuken laten wrappen is voor vele een nieuw concept, echter passen wij het al jaren dagelijks toe bij onze particuliere en zakelijke klanten, onze ervaring en die van onze klant is dat folie langer mooi blijft en eenvoudig kan worden onderhouden, al onze folies zijn namelijk waterbestendig, naadloos & duurzaam.

Een keuken is in de meeste gevallen binnen een dag helemaal gerestyled, bij grotere keuken in het algemeen binnen 2 dagen, we zorgen ervoor dat de folie naadloos aansluit en tot in de puntjes is afgewerkt zodat u een keuken heeft waar u jaren blij mee bent!

Onze collega’s van Keukentrend plakken door het hele land, van noord tot zuid, daarom kunt u altijd bij ons terecht voor een nieuw gestijlde keuken met hoogwaardig folie geplakt voor onze wrap-experts!

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van keuken wrappen bij u thuis of bij u op kantoor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!