Op bezoek in Utrecht

We mochten afgelopen week monteren bij een klant van ons in Utrecht. Hier woont een gezellig jong stel samen in een heerlijk sfeervol (je moet er van houden) ingericht appartement.

Het appartement had zowel aan de voor als aan de achterzijde een grote raampartij. Hierdoor is er extra veel licht inval in huis. Een woonkamer, keuken en eetgedeelte in één ruimte. Met de keuken als een soort ‘afscheiding’ tussen het woon en eetgedeelte. Ook hangen er kunststukken, beeldjes en veel andere leuke accessoires wat veel mooie herinneringen zal hebben van bijvoorbeeld vakanties. 

De keuken staat centraal in de woning en is hierdoor ook altijd in het zicht. De keuken was voorheen in een glans witte kleur. Wat eigenlijk heel jammer is, aangezien er in dit huis een warme sfeer gecreëerd is door middel van de warme tinten op de muur, en de unieke ‘eigen’ accessoires. De keuken voelde als een steriel/ kil element in huis en moest veranderen. Na veel overlegd en bekeken te hebben, is er gekozen voor de NE49 Soft brushed dark silver van Coverstyl. Een luxe folie voorzien van micro metaal deeltjes die een hele kleine glinster creëren zodra je er langs loopt. Ook bevat deze folie een voelbare structuur. Deze combinatie maakte het de perfecte match voor onze klant!  Door de donkere kleur maakt de keuken nu een statement en kan hij er weer jaren tegenaan.

Stel je vraag of maak direct een afspraak.

Wil je een afspraak maken met onze vertegenwoordiger of heb je een andere vraag?