Keukentrend wrapt keuken bij influencer Manon Kool!

Recent mocht Keukentrend te gast zijn bij Manon Kool, een vlogger over lifestyle, fashion en haar leven samen met partner Djarno Hofland. 

In hun sfeervolle woning in Vinkeveen hadden ze een moderne grijze nieuwbouw keuken in combinatie met zilveren plinten en greep lijsten.  Ze waren tevreden over de keuken, maar miste de verbinding met de rest van de woning.

Na een leuk vrijblijvend kennismakingsgesprek zijn we samen tot de conclusie gekomen dat een zwarte keuken met marmerlook blad niet alleen een blikvanger zou kunnen worden, maar ook de verbindende factor kan maken met de rest van het huis. 

Zo gezegd, zo gedaan! Manon en Djarno kozen voor de NE81 mat Charcoal van Coverstyl. Een matte, structuurloze folie die hierdoor een luxe uitstraling geeft. Dit in combinatie met de NE70 Mat beige Marble maakt het plaatje in onze ogen helemaal compleet! Onze monteurs Johan en Wil wrapte deze keuken binnen één dag in een volledig nieuw jasje. 

Door het gebruik van folies met hoge kwaliteit kunnen Manon en Djarno de komende 10 jaar met veel plezier naar hun ‘’nieuwe’’ keuken kijken.

Stel je vraag of maak direct een afspraak.

Wil je een afspraak maken met onze vertegenwoordiger of heb je een andere vraag?