Veelgestelde vragen

Algemeen

Ben je uitgekeken op de kleur van je keuken? Laat het decor van de deurtjes los? Is de keuken verkleurd? Dan is een keukenwrap een supergoede oplossing!

Jazeker! Sterker nog, we komen eerst bij je langs om de mogelijkheden te bespreken, in te meten en een op maat gemaakte offerte voor je te maken. 

Keukentrend werkt met de keukenfolies van het merk Cover Styl. Je ontvangt zeven jaar garantie op de folie. Denk hierbij aan verkleuring door bijvoorbeeld zonlicht. De garantie geldt niet voor rechtstreekse schade zoals snij- en smeltschade. Op de montage van de keuken ontvang je drie jaar garantie.

In de meeste gevallen zijn we binnen een dag klaar. Het is wel belangrijk dat we dan direct aan de slag kunnen. Denk dus van tevoren na over kitnaden, stopcontacten en het afkoppelen van het apparatuur en de kraan.

Wij kunnen ook kasten, (keuken)tafels en bureaus wrappen. Als dit je wens is, geef het gerust bij ons aan.

Wij wrappen bij voorkeur rechte rechte delen. Maar er is  veel mogelijk! Stuur ons een foto van de keuken zodat we het goed kunnen beoordelen.

Witgelekeuken
Keukenwrap Uithoorn
Materialen

De folie wordt helemaal strak over de te wrappen ondergrond getrokken. Dat betekent dat de ondergrond min of meer zichtbaar wordt in de folie. Gaten, butsen en deuken dienen van tevoren zoveel mogelijk te worden gladgestreken.

Ja! De folie is erg duurzaam en gaat ongeveer tien jaar mee. Onderhoud je het goed? Dan nog langer. 

De folie kan heel wat hebben, maar is niet hittebestendig. Je kunt bijvoorbeeld geen hete pan op het aanrecht zetten wanneer deze is gewrapt. Gebruik altijd een onderzetter voor hete pannen en schalen.

De folie is sterk, maar we adviseren om even een snijplank te pakken wanneer je een boterham smeert. 

Het beste is om de keuken schoon te maken met met een sopje met biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel. Bijtende stoffen zoals chloor en bleek kan de folie beschadigen

Onze folie is van hoge kwaliteit en daardoor blijven er geen vingerafdrukken achter. Natuurlijk kan de folie wel vies en vet worden.

Keukentrend werkt met de keukenfolies van het merk Cover Styl. Je ontvangt zeven jaar garantie op de folie. Denk hierbij aan verkleuring door bijvoorbeeld zonlicht. De garantie geldt niet voor rechtstreekse schade zoals snij- en smeltschade. Op de montage van de keuken ontvang je drie jaar garantie.

Voorbereiding

Wij plakken in principe tot aan de kitnaden. Wil je dat we verder plakken dan de kitnaad, geef dat dan van tevoren bij ons aan. Wij kunnen dan de kitnaad  verwijderen. Eventueel kunnen we ook de nieuwe kitnaden verzorgen. De prijs hiervoor is op aanvraag en de datum voor het afkitten wordt na oplevering met jou afgestemd.

Apparaten met een stekker kunnen door ons in de meeste gevallen worden gedemonteerd. Wij kunnen de wasbak en het gasstel wel demonteren, maar dan moeten deze van tevoren zijn afgekoppeld.

Nee. Voor een netjes resultaat vragen we jou om de stopcontacten te verwijderen voordat wij aan de slag gaan.

Het is niet nodig om de keuken leeg te halen. Keukentrend demonteert de fronten van de lades en kasten. Als de mechaniek toereikend is, dan zorgen wij ervoor dat de lades en de kastdeurtjes weer netjes en recht worden teruggeplaatst.

Keukentrend - Inspiratie 12

Word jij weer verliefd op je keuken?

Wij hebben voor elke keuken een moderne oplossing.