Keukentrend staat op de VT Wonen & Design beurs!

Na 2 jaar afwezigheid vanwege Corona, is dit jaar de VT wonen en design beurs weer van start gegaan. (interieur) bedrijven verzamelen zich vanuit stad en platteland om zich tentoon te mogen stellen. Dit jaar bevindt de beurs zich in Expo Greater, Vijfhuizen. Een soort plantenkas met 26.000 m2 wooninspiratie en bijna 98.000 bezoekers verdeeld over 6 dagen! Bij onze stand staat een half gewrappte keuken. Dit doen we om te kunnen laten zien wat een keukenwrap zou kunnen toevoegen aan het interieur! Vaak een missende schakel die voor vele net die laatste verbinding en eenheid in het totaalplaatje kan creëren. En natuurlijk weer die heerlijk frisse nieuwe look!

Onze keuken is gewrappt in de NE81B black softtouch van Coverstyl en de CT82 Wood. Een chique matte folie voor de kasten samen met een warme houttint met voelbare textuur voor op het blad. Dit samen geeft de keuken een stoere maar ook warme industriële look.

We hebben ons enthousiasme in keukenwrapping met veel leuke, unieke mensen mogen delen. Ook hebben we bij vele mee mogen denken voor in hun eigen interieur en/ of keuken. Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw keuken, maar ben je ons misgelopen tijdens de beurs? We komen vrijblijvend op locatie in heel Nederland!

De stand hebben we kunnen realiseren met dank aan onze partners: Stickermaster voor alle muur visuals + stickers en het kunstwerk op acrylaat. Eijerkamp voor het uitlenen van meubilair, The Inside standbouw voor de wandpanelen en Nici koffie voor de koffie automaat. 

Keukentrend

Stel je vraag of maak direct een afspraak.

Wil je een afspraak maken met onze vertegenwoordiger of heb je een andere vraag?