Hotel, restaurant, kantoor

Jouw ontwerp, Keukentrend de realisatie!

Kwaliteit, kleur en materialen spelen een grote rol van betekenis in de gewenst uitstraling van organisaties. Elk zakelijk interieurontwerp krijgt bij Keukentrend daarom de aandacht die het verdient!

Hotel & lobby

"Wauw!" Dat denken jouw gasten bij binnenkomst.

Hotels die de juiste snaar weten te raken met de combinatie van kleur, materialen en stijl hebben een streepje voor bij hun gasten. Schakel Keukentrend bij voor duurzame bekleding van elk denkbaar oppervlak in de kamers en gemeenschappelijke ruimtes.

Hotellobby_Coverstyl
Werkruimtegrijsbruin

kantoor & werkruimte

Niet meer weg te slaan bij je werkplek!

De basisinrichting van een kantoor is bepalend voor de stemming en de concentratie. Keukentrend is inzetbaar voor het wrappen van werkpleken, bureaus, wanden, keukens, opbergruimtes en de hal. Wij zorgen ervoor dat jouw ontwerp een strak resultaat krijgt. Productief werken wordt straks een feestje!

Bar & restaurant

Een stijlvolle avond uit. Dat is pas echt genieten!

Ga je voor een zachte, romantische sfeer of juist voor een stoere industriële look? Elke bar of restaurant heeft haar eigen identiteit. Ons duurzame, kras- en vochtwerende folie is een stijlvolle en hygiënische interieuroplossing voor de gladde oppervlakken. Bovendien zorgen we voor een nauwkeurige afwerking.

Restaurantbarzwart

Tijd voor koffie?

Wij komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!