Een volledige keukenrenovatie in K4!  Keuken + aanrecht wrap.

Onlangs hebben we wij deze keuken een fantastische make-over mogen geven door deze keuken te wrappen in de K4 van Coverstyl. Onze klant wilden de keuken een frisse uitstraling geven zonder veel geld uit te geven en zonder veel gedoe, en dat is precies wat wrappen hen heeft geboden.

De keuken was wat veroudert en versleten. Maar dankzij het wrap proces heeft hij nu een stralende nieuwe look. Ook had aanrechtblad had wat krassen en vlekken, en andere gebruikssporen. Ook deze hebben we daarom voorzien van interieurfolie. Hierdoor ziet de villedige keuken er weer uit als nieuw!

De folie geeft een gladde, moderne afwerking en zorgt voor een duurzame bescherming tegen krassen en vlekken. Wat nog beter is, is dat het hele proces snel en zonder al te veel gedoe verliep. Binnen een paar dagen heeft de klant een keuken waar zij trots op kunnen zijn.

Als je overweegt om je keuken op te knappen zonder de bank te breken, is keuken wrappen een geweldige optie. Het is betaalbaar, snel en zorgt voor verbluffende resultaten. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat van deze nieuwe keuken en raden het iedereen aan die op zoek is naar een snelle en eenvoudige manier om hun keuken nieuw leven in te blazen.
Is jouw keuken ook toe aan frisse look? 

Neem contact met ons op voor het plannen van een gratis vrijblijvende afspraak

After
After
Previous slide
Next slide
Before
Before
Previous slide
Next slide