Jungle Groene Keukenpracht met RM19 en U19 Light Concrete door Keukentrend

Een keuken make-over kan een adembenemende transformatie teweegbrengen, en recentelijk heeft Keukentrend zijn vakmanschap tentoongesteld met een mooi project. De keuken werd bekleed met de mooie Jungle Groene RM19, terwijl de achterwand werd omgetoverd met de rustige U19 Light Concrete, wat resulteerde in een stijlvolle en moderne keuken.

Het kleurselectieproces begon met het versturen van een kleurenwaaier naar de klant, die het scala aan beschikbare opties presenteerde. Klanten kregen de kans om voorafgaand aan de make-over een kleur te kiezen, met de mogelijkheid om A5-stalen aan te vragen voor een tastbare ervaring. Deze aanpak zorgde voor een weloverwogen keuze bij de klant.

Before
Eindresultaat

Op dag 1 van dit tweedaagse project paste het Keukentrend-team de RM19 toe op de fronten en vaste vlakken. Deze uitstekende wrapfolie staat bekend om zijn duurzaamheid en veelzijdigheid, en de gekozen groene tint voegde direct een moderne en frisse uitstraling toe aan de keuken.

Op dag 2 richtten de monteurs zich op de achterwand, waarbij de U19 werd gebruikt. Deze subtiele betonlook voegde een verfijnd en rustig karakter toe aan de keuken dit paste perfect in harmonie met de vernieuwde kasten.

De efficiëntie van het proces was opmerkelijk. Op dag één werkten twee monteurs aan de fronten en bijbehorende vlakken, terwijl 2e dag één monteur de achterwand voltooide. Dit benadrukt de professionaliteit van Keukentrend en hun vermogen om binnen korte tijd mooie resultaten behalen.

Dit Jungle Groene RM19 en U19 Light Concrete keuken make-over project illustreert perfect hoe zorgvuldige kleurselectie en hoogwaardige wrap materialen een keuken kunnen transformeren. Keukentrend biedt niet alleen een uitgebreid kleurenpalet maar ook een vakkundig team dat de visie van de klant moeiteloos tot leven brengt. Een nieuwe, prachtige keuken was nog nooit zo binnen handbereik.

Bekijk de gebruikte kleuren van dit project & bestel direct en eenvoudig een sample!

Wil jij ook jouw keuken een make-over geven?

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak met Keukentrend! Onze experts staan klaar om jou te begeleiden bij het kiezen van de perfecte stijl voor jouw keuken. Bel of mail nu en laat je verrassen door de mogelijkheden.

Stel je vraag of maak direct een afspraak.

Wil je een afspraak maken met onze vertegenwoordiger of heb je een andere vraag?