K6 – Grey keuken wrap in Rhoon!

Recent waren we op bezoek in Rhoon. Hier hebben we een volledige keukenwrap mogen verzorgen! De keuken (voorheen steriel wit) was toe aan een opfrisbeurt. Die ervoor moest gaan zorgen dat het interieur iets meer warmte zou krijgen. Na een leuke vrijblijvende afspraak met een van onze projectadviseurs (Koen), zijn ze tot de conclusie gekomen dat de K6 – Grey van Coverstyl de perfecte match is!

Een keukenwrap is een geweldige manier om een ​​nieuwe uitstraling aan je keuken te geven zonder de kosten en de rommel van een volledige renovatie. Een lichte kleur kan ervoor zorgen dat je keuken een frisse en moderne uitstraling krijgt. Bij het kiezen van een keukenwrap in de overgang van wit naar grijs zijn er verschillende opties beschikbaar. Je kunt kiezen uit verschillende wrap folies van hoogwaardig vinyl dat speciaal is ontworpen voor interieur. Ook zijn deze beschikbaar in verschillende (natuurlijke) materialen zoals: steen, hout, leer, textiel, marmer look ect.

Naast het wrappen van de kasten en lades, kun je ook overwegen om andere elementen van je keuken aan te passen om de overgang van wit naar grijs te benadrukken. Dit kan het vervangen van handgrepen en knoppen of het vervangen van de aanrechtbladen omvatten.

Al met al kan een keukenwrap van wit naar grijs een eigentijdse en verfrissende verandering aan je keuken geven, waardoor het een moderne uitstraling krijgt zonder de kosten en het gedoe van een volledige renovatie.

After
Before
After
Previous slide
Next slide