Keuken in Berkel & Rodenrijs met nieuwe fronten!

In ons recentelijk voltooide keukenrenovatieproject hebben we een opmerkelijke transformatie gerealiseerd, afgestemd op de wensen en behoeften van onze klant. Bij het ontdekken dat de diepe ribbelstructuur van de huidige keukenfronten niet het gewenste resultaat opleverde, hebben we gezamenlijk besloten tot het vervangen van deze fronten. Dit eenvoudige maar slimme besluit leidde tot een keuken met een strakke, eigentijdse uitstraling.

De kern van de renovatie lag in het vervangen van de keukenfronten en vaste delen, waarbij we kozen voor de hoogwaardige M7 Bio Cream Velvet-folie. Deze warme en geliefde tint creëerde niet alleen een uitnodigende sfeer, maar introduceerde ook een gevoel van moderniteit en klasse. Als kers op de taart hebben we de afzuigkap een nieuwe look gegeven door deze te wrappen in de stijlvolle K1 Mat Black Velvet, wat niet alleen een visuele upgrade betekende, maar ook de levensduur verlengde.

Het gebruik van M7 Bio Cream Velvet, gecombineerd met nieuwe zwarte greeplijsten, bracht een unieke en stoere touch aan de keuken. Deze innovatieve keuzes resulteerden in een keuken die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook comfort en functionaliteit naar een hoger niveau tilt.

Onze inzet voor duurzaamheid was een integraal onderdeel van deze renovatie. Door het vervangen van de fronten en het wrappen van de afzuigkap heeft de keuken niet alleen een nieuwe, frisse look gekregen, maar besparen we ook geld en vermijden we een heleboel gedoe. We geven de keuken als het ware een tweede leven, waardoor deze nog veel langer mee kan.

Het eindresultaat is een keuken die niet alleen inspireert, maar ook langdurig zal imponeren. De renovatie heeft niet alleen de visuele esthetiek van de ruimte getransformeerd, maar heeft ook een positieve invloed gehad op het dagelijkse leven van onze klant. We zijn verheugd om de keuken een nieuw leven te hebben ingeblazen en kijken uit naar meer van dergelijke verfrissende projecten in de toekomst.

 
 
Klik Hier
Previous slide
Next slide