Volledige keukenwrap in Staphorst!

Een klein stukje bij ons vandaan ligt Staphorst. Hier mochten we een volledige keukenwrap verzorgen. Staphorst is vooral bekend om zijn tradities en cultuur, maar het is ook een prachtige plek om te wandelen en te fietsen. Het dorp en de omgeving hebben vele mooie landschappen en natuurgebieden om te verkennen, zoals het natuurgebied De Zwarte Dennen en het Reestdal.

Na een vrijblijvende afspraak op locatie kwamen we redelijk snel tot de conclusie dat de witte keuken niet meer de uitstraling had die ze wenste. Een aantal nadelen van een witte keuken kunnen zijn: 1. Vlekken en vuil zijn goed zichtbaar: Witte oppervlakken kunnen vlekken en vuil snel tonen, vooral als ze niet regelmatig worden schoongemaakt. Dit kan resulteren in een keuken die er sneller vies en rommelig uitziet. 2. Koud en onpersoonlijk: Witte keukens kunnen soms koud en onpersoonlijk aanvoelen, vooral als er geen andere kleuren of decoratieve elementen worden gebruikt. Dit kan resulteren in een keuken die niet zo uitnodigend en gezellig aanvoelt als je zou willen.

Dus het kastenwerk werd volledig ingepakt in een nieuwe interieurfolie!

De bewoners kozen voor de CT58 Faded grey wood van Coverstyl. Donkere kleuren worden vaak gebruikt in keukens omdat ze praktisch en stijlvol zijn. Ook zijn vlekken en vuil minder zichtbaar en beter in staat om eventuele slijtage te verbergen dan een lichte kleuren, waardoor je keuken er langer als nieuw uitziet.  Een donkere keuken kan ook een rustgevende en ontspannen sfeer creëren.

Uiteindelijk is het natuurlijk belangrijk om te kiezen voor een kleurenschema dat past bij je persoonlijke smaak en behoeften, evenals bij de rest van je huis en interieur. Met meer dan 200 verschillende soorten is er voor iedereen een oplossing.

Interesse? Neem contact met ons op!