Keukentrend naar Valkenburg, Zuid-Holland!

Valkenburg, Zuid-Holland, een klein dorp en ligt in de gemeente Kaag en Braassem, niet ver van Leiden. Het is een rustige en landelijke omgeving, met een aantal prachtige natuurgebieden in de omgeving, waaronder het Kaagse bos en de Braassemermeer. Valkenburg Zuid-Holland is een populaire bestemming voor mensen die op zoek zijn naar rust en natuur, en het biedt uitstekende mogelijkheden voor wandelen, fietsen en watersport.

De bewoners van dit huis hadden een prachtige mat zwarte open keuken. Modern, strak, greep loos en (naar onze schatting) max 5 jaar oud. Deze was zichtbaar vanuit de gang, eethoek, en (deels) vanuit de woonkamer.

Er was alleen één grote tegenhanger wat hun woongenot behoorlijk beïnvloedde. De keuken was namelijk ontzettend vlek gevoelig! Dit werd uiteindelijk zo erg, dat de vlekken in het kastenwerk en aanrechtblad trok en niet meer schoon te houden was. Ontzettend zonder natuurlijk! Omdat de bewoners, los de vlekken, nog steeds tevreden waren met de look van hun keuken, hebben we deze met een zwarte folie gewrappt!

De klant heeft gekozen voor de K1 Solidcolor Black van Coverstyl. Een matte folie met een lichte zandkorrel structuur. Makkelijker schoon te houden, minder vlekgevoelig en beter krasbestendig! Ook hebben zij ervoor gekozen om het aanrechtblad te wrappen in de NF98 structured marble dark. Hierdoor komt er extra sfeer & beleving in de keuken en zijn de vlekken verborgen. Win-win!

Valkenburg_ZH_before
Before
After
After
After
After
Previous slide
Next slide
KT_VALKENBURG_ZH_BEFORE
Before