Keukentrend staat op de huishoudbeurs

De huishoudbeurs is een evenement waar bedrijven en organisaties hun producten en diensten presenteren aan het publiek. Dit is een geweldige kans voor consumenten om de nieuwste trends en innovaties in huis te bekijken en om rechtstreeks contact te maken met merken en merkvertegenwoordigers. Er zijn demonstraties, kortingen en cadeaubonnen beschikbaar voor deelnemers.

Hier staan we met Keukentrend, gericht op keuken wrappen uiteraard! Een unieke methode waarbij de deuren en fronten van keukenkasten bedekt worden met een dunne, op maat gemaakte folie in plaats van te worden vervangen. Het is een betaalbare en snelle manier om de uitstraling van een keuken te veranderen zonder de kosten en het werk van een volledige renovatie. Onze stand is te vinden in hal 7 en is zichtbaar vanaf hal 1 (Body & Mind en Life & Living) en hal 1 (food & drinks). Hier staan ervaren vakmensen die graag uitleg geven en al je vragen beantwoorden.

Bezoek onze stand en ontdek hoe je keuken een nieuwe look kunt geven zonder een fortuin uit te geven. Onze vakmensen zijn er om je te helpen en je te adviseren over de beste opties voor je keuken. Kijk ook naar onze voorbeelden en zie hoe we andere keukens hebben gewrapped. We hebben een grote selectie van folies en kleuren beschikbaar om je keuken een nieuwe look te geven.

We hopen je te zien op de huishoudbeurs in Amsterdam RAI van 18 t/m 24 februari!

Stel je vraag of maak direct een afspraak.

Wil je een afspraak maken met onze vertegenwoordiger of heb je een andere vraag?