Keukentrend Transformeert Keuken in Sint Pancras met M7 Wrap voor VT "Weer Verliefd op je Huis"

Bij Keukentrend gaan we altijd tot het uiterste om keukens te transformeren en het hart van het huis nieuw leven in te blazen. Onze recente opdracht in Sint Pancras voor het populaire programma “VTWonen, Weer Verliefd op je Huis” was een ware uitdaging die resulteerde in een verbluffende metamorfose. Met behulp van de hoogwaardige folie M7 van Coverstyl hebben we een keukenwrap gerealiseerd die niet alleen de esthetiek van de keuken verbeterde, maar ook een frisse wind door het hele huis bracht.

Een van de sleutelcomponenten van deze transformatie was het gebruik van Coverstyl M7-folie. Deze hoogwaardige folie staat bekend om zijn duurzaamheid, veelzijdigheid en esthetische aantrekkingskracht. De keuken in Sint Pancras kreeg een geheel nieuwe uitstraling door de M7-folie van Coverstyl, die niet alleen zorgt voor een strak en modern uiterlijk, maar ook bestand is tegen dagelijkse slijtage.

Naast de indrukwekkende keukenwrap hebben we ook de fronten van de kasten vervangen. Dit was noodzakelijk omdat de oude fronten reliëf hadden dat niet meer overeenkwam met de moderne uitstraling die de bewoners wensten. Door de fronten te vervangen, konden we niet alleen het visuele aspect verbeteren, maar ook zorgen voor een uniforme en strakke uitstraling die perfect samenging met de nieuwe M7-folie van Coverstyl.

Bij Keukentrend streven we ernaar om keukens om te toveren tot ware pronkstukken, en de keuken in Sint Pancras is daar geen uitzondering op. Met de keuze voor Coverstyl M7-folie en de vervanging van fronten hebben we niet alleen de keuken, maar het hele huis nieuw leven ingeblazen. We zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan het succes van VTWonen’s “Weer Verliefd op je Huis” en kijken ernaar uit om nog vele andere keukens te transformeren in inspirerende leefruimtes.

After
After