Keukentrend wrappt keuken bij food influencer Lynn van de Vorst!

Recent waren te gast bij foodblogger en influencer Lynn van de vorst in Amsterdam.

Lynn is te herkennen aan onder andere haar kookboeken: ‘’Met Lynn de keuken in |Pasta’’ & ‘’Met Lynn de kerst in’’. Ook geeft ze masterclasses Als foodblogger is het uiteraard extra belangrijk om een nette werkruimte te hebben. In dit geval de keuken! Lynn beschikte over een nette mat zwarte keuken die nog maar 2 jaar oud was.

De keuken was mat zwart, en ook in dit geval helaas enorm vlek gevoelig! Dit gaf de keuken altijd een wat viezige look, terwijl deze regelmatig met een doekje behandeld is. De vlekken gingen er simpelweg niet meer uit.

Ze heeft contact gezocht met ons en we hebben samen gekeken naar de mogelijkheden. Lynn kwam er achter dat de zwarte keuken de ruimte toch heel donker maakte. Daarom ging er een nieuw fris kleurtje op! Lynn heeft gekozen voor de zelfklevende folie M7 Brio cream velvet van Coverstyl.

Ook mocht het vlekgevoelige zwarte blad uiteraard niet meer blijven. Ook deze hebben we daarom mee gewrappt. Ze koos hierbij voor de zelfklevende folie NE31 Mat white marble.

Waar de zwarte grepen eerst volledig in het niet vielen, zijn deze na het wrappen ‘’tot leven’’ gekomen en een extra detail geworden in de keuken van Lynn.

Persoonlijk zijn we van mening weer een prachtige keuken te hebben mogen leveren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons even een mailtje!

Meer over Lynn weten? Klik hier.