Keukentrend wrappt keuken bij Tooske & Sebastiaan Ragas!

Tooske en Sebastiaan Ragas zijn een Nederlands echtpaar dat bekendheid heeft verworven in de entertainmentindustrie. Beiden hebben individueel en samen gewerkt in verschillende media, waaronder televisie, film en theater. Ze hebben elkaar ontmoet tijdens de productie van de musical “Aida” in Nederland in 2001, waarin ze allebei een hoofdrol speelden. Ze werden verliefd en trouwden in 2005. Samen hebben ze vier kinderen.

Als echtpaar hebben ze ook samengewerkt in verschillende televisieprogramma’s, zoals het presenteren van de Nederlandse versie van “Idols” en “Dancing with the Stars”. Ze hebben een sterke aanwezigheid in de Nederlandse entertainmentindustrie en worden gewaardeerd om hun talent en veelzijdigheid.

Eenmaal aangekomen in Bloemendaal treffen we een prachtige vrijstaande woning aan met een lekker kleurrijk interieur. Er is veel gebruik gemaakt van warme natuurlijke elementen. Denk aan de kleur groen in combinatie met hout. De prachtige houten serré zorgt voor veel lichtinval en een fijn gevoel in huis.

Er was alleen een probleempje. De glans witte keuken straalde niet meer zoals vroeger! De kopzijde waren vergeeld en de keuken was toe aan een frisse opknapbeurt. Om af te stappen van het witte ‘’steriele’’ Hebben Tooske en Sebestiaan gekozen voor de J2 black wood van Coverstyl. Een donkere geliefde kleur die zorgt voor een warm effect in de keuken. Een groot voordeel van deze folie is de voelbare houtstructuur. Hierdoor worden kleine oneffenheden in de ondergrond onzichtbaar en zie je er ook weinig tot geen vingerafdrukken op! Tooske en sebastiaan hebben ervoor gekozen om hun keuken dubbel te wrappen. Hierdoor is zowel de buitenkant als de binnenkant van de keuken volledig zwart.

Persoonlijk zijn wij helemaal verliefd geworden op deze prachtige ruime keuken en het resultaat wat we hiermee hebben behaald. Tooske en Sebastiaan, bedankt voor het vertrouwen in Keukentrend!

Wil jij ook je keuken laten wrappen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak op locatie. (in bijna heel Nederland!).

 

 

After
Before
After
Previous slide
Next slide