Keukentrend wrapt keuken in Tiel!

Recent mochten we op klus in Tiel. Deze mevrouw beschikte over een glans witte keuken echter was deze niet meer naar tevredenheid en was het tijd voor een wrap! Een keukenwrap is een uitstekende manier om de uitstraling van een keuken snel en gemakkelijk te veranderen zonder grote renovatiewerkzaamheden uit te voeren.

Onze projectadviseur Koen is eerst vrijblijvend op locatie geweest. Het doel van een vrijblijvend adviesgesprek is om de klant te helpen bij het nemen van beslissingen en het oplossen van problemen. Tijdens het gesprek wordt er geluisterd naar de behoeften en wensen van de klant en wordt er advies gegeven.

Er is gekozen voor de J2 Black Wood van Coverstyl, een kleur die de laatste tijd erg geliefd is!

De J2 Black Wood is een zwarte folie met hierin een lichte houtnerf. Door de keuken in een donkere kleur te wikkelen, zoals zwart, kan er een dramatische verandering in de uitstraling van de ruimte worden bereikt. Zwart is een tijdloze kleur die goed werkt in moderne, eigentijdse keukens, maar ook in traditionele of klassieke stijlen. Het kan ook een gevoel van elegantie en verfijning toevoegen aan een anders saaie ruimte.

Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!


Zwart kan een gevoel van elegantie en verfijning toevoegen aan een anders saaie ruimte.

Before
After
After
Previous slide
Next slide