Keukentrend wrapt keuken bij Chantal Tummers (wonen_bij_chantal)

In het verre zuiden van het land, Hoogerheide, hebben wij een mooie make-over mogen geven aan de keuken van Chantal Tummers (ook wel bekend als wonen_bij_chantal). Het welbekende huis van Chantal is te zien op Instagram voor dagelijkse inspiratie/leuke make-overs. De keuken kon volgens Chantal ook zeker een nieuwe look gebruiken! Na een prettige, vrijblijvende afspraak konden we aan de slag!

De witte, moderne keuken is erg vlekgevoelig. Ondanks dit is de keuken wel functioneel en zonde om te vervangen. Wij hebben de zwarte K1 mat black velvet grain folie van Coverstyl gebruikt om dit probleem op te lossen. In combinatie met het donkergrijze blad geeft dit een donkere, strakke look. Door het lichtinval kan dit zeker, zonder dat het de keuken te donker maakt. Daarnaast hebben we de zilveren greep lijsten ook voorzien van de zwarte folie. Dit om het één geheel te maken.

Onze monteurs Johan en Jurchen reisden vroeg in ochtend naar Hoogerheide om de keuken in één dag een complete renovatie te geven! Na een lange dag hard werken zijn wij erg blij met het geleverde werk. Door het gebruik van de hoogwaardige interieurfolie kan Chantal weer jarenlang genieten van haar “nieuwe” keuken.

Stel je vraag of maak direct een afspraak.

Wil je een afspraak maken met onze vertegenwoordiger of heb je een andere vraag?