Keukentrend wrapt keuken bij Danny Froger & Ann Dominique

Wij hebben een tijdje geleden een bezoekje mogen brengen aan het mooie huis van Danny Froger en Ann Dominique in het mooie Huizen. Ann Dominique vond het wel tijd voor een upgrade van hun keuken. Wij mochten ze helpen om hun droomkeuken te realiseren.

De huidige keuken had hoogglans witte fronten, een zwart blad en een rvs afzuigkap. Qua look kon het net even wat frisser en minder “standaard”. Eerst hebben wij een leuk gesprek gevoerd om te kijken wat de mogelijkheden waren. Danny en Ann Dominique wisten het zeker, de keuken wordt zwart hout (J2) en het blad cream marmer (NG04). Ook wilde ze wat anders met de afzuigkap. Maar wat? De afzuigkap functioneerde goed, dus vervangen was zonde. Geen probleem, die namen we ook mee met de J2 folie!

3 man sterk gingen we op weg naar Huizen om Danny en Ann Dominique een compleet nieuwe keuken te realiseren. Na één dag hard knallen is de keuken helemaal vernieuwd naar hun eigen smaak. Door middel van het gebruik van hoogwaardige interieurfolie, kunnen Danny en Ann Dominique de komende 10 jaar weer met veel plezier koken in hun “nieuwe” keuken!

Before
After

Stel je vraag of maak direct een afspraak.

Wil je een afspraak maken met onze vertegenwoordiger of heb je een andere vraag?