Keukentrend wrapt keuken bij Elisah Jacobs

Een korte tijd geleden mochten wij bij interieur blogger/ondernemer Elisah Jacobs, oftewel InteriorJunkie, de keuken van haar vakantiehuisje een nieuwe look geven. Na een fijn gesprek samen, is voor haar alles een stuk duidelijk geworden m.b.t. de mogelijkheden.

Het vakantiehuisje staat gevestigd in het mooie Drenthe. Dit huisje is gekocht door Elisah met haar partner om klaar te stomen voor de verhuur. In dit gehele proces kon de keuken uiteraard niet ontbreken. Zij wilde deze renoveren d.m.v. interieurfolie. Na een lange verbouwing, was de keuken nog het laatste doorn in het oog.

Elisah koos voor een unieke, uitgesproken, maar mooie folie. Het werd de NG20 Edgy Cream van Coverstyl. Deze zelfklevende, leren folie paste perfect bij de rest van het huisje. Dit wilde zij in combinatie met zelf gekozen houten greepjes. De keuken werd door Will en Jürchen voorzien van de gekozen folie. Daarnaast monteerde wij de nieuwe greepjes er ook op voor Elisah. Na één dag hard werken was de keuken weer zoals nieuw!

Nu was het compleet: het huisje is helemaal klaar voor de verhuur. Wij zijn trots op het eindresultaat van de keuken. Nu kunnen de huurders volop geniet van hun verblijf in het vakantiehuisje! Bekijk het eindresultaat zelf hieronder:

Stel je vraag of maak direct een afspraak.

Wil je een afspraak maken met onze vertegenwoordiger of heb je een andere vraag?