Keukentrend wrapt keuken bij Monique Westenberg! 

In het mooie Berkel en Rodenrijs staat het prachtige huis van Monique. Het volledige interieur straalt warmte uit en is sfeervol. De keuken paste niet meer helemaal in het geheel met het interieur volgens Monique. Dit was voor haar een reden om ons in te schakelen. Hiervoor hadden wij de perfecte oplossing!

De huidige keuken was volledig hoogglans wit. Na een vrijblijvend huisbezoek hebben wij samen met Monique een passend advies kunnen geven. De keuken is gewrapped in twee folies, waardoor dit een mooi contrast geeft. De keukenwand is voorzien van de K4 Solid light brown van Coverstyl. Dit gaf de keuken al gelijk een warme uitstraling. Het eiland hebben wij gewrapped in F7 Silverblack Wood. De F7 heeft een lichte, voelbare structuur. Dit geeft een nog natuurlijkere look!  Naast de keuken hebben wij tot slot ook nog de voerbak van de honden mee gewrapped in de houtfolie! Deze staat altijd tegen het eiland aan, dus dat maakt het nog meer één geheel. Alles is dus mogelijk!

Het was voor onze monteurs keihard werken, maar met 3 man sterk hebben wij de keuken binnen één dag een nieuw leven ingeblazen d.m.v. het gebruik van onze hoogwaardige interieurfolie! Monique hoeft de komende 7 jaar niet meer om te kijken naar haar “nieuwe” keuken. Wij zijn enorm blij met het eindresultaat!

Benieuwd naar wat wij voor jouw keuken kunnen betekenen? We komen graag vrijblijvend op huisbezoek voor advies en informatie. Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag met het realiseren van jouw droomkeuken!

Previous slide
Next slide