Keukentrend wrapt keuken bij Niels Koster! (DJ Frequencerz)

Nadat we afgereisd waren naar de omgeving van Noord-Brabant, ontmoetten we Niels Koster, ook bekend als deel van het hardstyle duo Frequencerz. Hij woont hier samen met zijn verloofde Zoë en hun kleine prinses Juna.

De keuken van Niels en Zoë was eigenlijk in hele goede staat. Alleen had deze een donkerbruine tint met een voelbaar houtwerkje in het fineer, wat eigenlijk niet meer zo goed paste bij de plannen voor het interieur. Na een prettig eerste gesprek en het opsturen van enkele stalen, kwamen ze eruit! Niels en Zoë kozen voor de J2 Black wood van Coverstyl. Omdat de Black wood, net zoals hun keuken voorheen, een voelbare houtstructuur heeft, zal de onderliggende structuur verdoezeld worden. Hierdoor is de oude structuur weinig tot niet meer zichtbaar!

Als kleine finishing touch hebben ze ervoor gekozen om de greeplijsten te wrappen met een andere folie, namelijk de NE47 soft brushed gold van Coverstyl. De monteurs van Keukentrend hebben twee dagen hard gewerkt en het resultaat mag er zijn! Dezelfde keuken, maar omgetoverd in een modernere, chiquere look. Door te kiezen voor de soft brushed gold vallen de greeplijsten nu extra op. Een kleine wijziging met een grote impact.

Wij van Keukentrend zijn in ieder geval zeer enthousiast en trots op het resultaat van deze keuken. Niels en Zoë, bedankt voor jullie vertrouwen en heel veel plezier met jullie ‘nieuwe’ keuken!

Als je interesse hebt in een keukenrenovatie, neem dan gerust contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek en advies op maat. Of je nu een complete make-over wilt of slechts een kleine verandering, Keukentrend denkt graag met je mee!

Previous slide
Next slide