Keukenwrap in Berghem | RM 29 - ONYX

Een keuken is vaak het hart van een huis, waar gezinnen samenkomen en herinneringen worden gemaakt. Maar na verloop van tijd kan het zijn glans verliezen en een opfrisbeurt nodig hebben. Een volledige renovatie kan duur en tijdrovend zijn, maar gelukkig zijn er betaalbare en creatieve oplossingen, zoals het gebruik van zelfklevende folie zoals RM29 ONYX van Coverstyl, om je keuken nieuw leven in te blazen.

Coverstyl’s RM29 ONYX is een verfijnde keuze voor wie op zoek is naar een moderne uitstraling in de keuken. Met zijn diepe zwarte tint en subtiele textuur brengt het direct een vleugje elegantie en stijl in elke ruimte. Maar wat maakt deze keukenwrap zo speciaal?

De RM29 ONYX niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. De folie is bestand tegen dagelijkse slijtage, vlekken en krassen, waardoor het perfect is voor drukke keukens waarin veel wordt gekookt en geleefd. En als er toch een vlek op komt, is deze gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek, waardoor je keuken er altijd fris uitziet.

Een ander voordeel van het gebruik van een Coverstyl folie is de veelzijdigheid. Niet alleen kan het worden gebruikt om werkbladen en kastdeuren te bekleden, maar het kan ook creatief worden toegepast op andere oppervlakken, zoals achterwanden en eilandpanelen. Hierdoor kun je je eigen unieke stempel drukken op je keukenontwerp en een ruimte creëren die echt van jou is.

After
Before