Keukenwrap in Cream Grey & Black Mat!

Met een verandering van de kleur standaard wit naar de verfijnde tint M7 Brio Cream Velvet in combinatie met de K1 Black Mat Velvet, hebben we de keuken een warme en modern uitstraling gegeven.

In de wereld van culinaire creaties speelt de keuken een centrale rol. Een keuken moet niet alleen functioneel zijn, maar ook een bron van inspiratie en comfort bieden. Voor een keuken die ooit in saai hoogglans wit gekleed ging, was het tijd voor een radicale transformatie naar de elegantie van mat grijs. ‘’Het lijkt bijna alsof we een compleet nieuwe keuken hebben!’’  

Het proces begon met het zorgvuldig voorbereiden van de oppervlakken. De keukenkastdeuren en laden werden grondig gereinigd om de perfecte ondergrond te creëren voor het aanbrengen van het wrap materiaal. De glans heeft plaats gemaakt voor een fluweelachtige textuur die de ruimte een rustige, verfijnde uitstraling geeft.

Een keuken die nu de sfeer van modern minimalisme ademt, met een vleugje mysterie en tijdloze schoonheid!

Van hoogglans wit naar mat grijs, deze keukentransformatie heeft bewezen dat zelfs de meest alledaagse ruimtes kunnen worden omgevormd tot iets buitengewoons. De keuken is nu een ruimte waarin koken weer plezierig is, waar je wilt zijn en niet een doorn in het oog is.

Is jouw keuken ook toe aan frisse look? Neem contact met ons op voor het plannen van een gratis vrijblijvende afspraak

After
Before
After
Before