Keukenwrap in monumentaal pand van hartje Utrecht!

Wij waren te gast in Utrecht bij een prachtige woning met open keuken. De keuken was nog in perfecte staat, maar 1 jaar oud en dus zonde om te verbouwen

Er was alleen één dilemma, de kleur paste niet meer bij het interieur. het idee van een volledige verbouwing en de hoge kosten schrikken je snel af. Toch is er een geweldig alternatief: keukenwrappen. Eenvoudig en snel zonder gedoe.
Op aankomst hebben onze monteurs er goed voor gezorgd om de keuken te wrappen zonder dat het op een sticker lijkt. 

De keuken is nu voorzien van de X51 Coal black leather en heeft een compleet nieuw jasje. Coverstyl’s X51 Coal black leather – folie biedt talloze voordelen. Ten eerste is de folie duurzaam en van hoge kwaliteit, waardoor het bestand is tegen dagelijks gebruik, vocht en vlekken. Dit betekent dat de keuken er jarenlang als nieuw uit blijft zien, zelfs na intensief koken en bakken. Perfect voor elke keuken dus.

Daarnaast heeft Coverstyl een groot assortiment in een breed scala aan kleuren, texturen en patronen, waardoor je de vrijheid hebt om je persoonlijke stijl en smaak te uiten. Of je er nu voor koos om een moderne hoogglansafwerking of een klassieke houtlook, de folie past perfect bij iedereen en creëert de gewenste sfeer in jou keuken.

Is jouw keuken ook toe aan frisse look? Neem contact met ons op voor het plannen van een gratis vrijblijvende afspraak!

Before
After