Nieuwe keukenwrap voor VTwonen! | NG20 in Badhoevedorp

In de voortdurend evoluerende wereld van interieurdesign en huisverbetering is het essentieel om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. Een opkomende trend die momenteel veel aandacht krijgt, is het wrappen van keukens. Als trendsetter in deze sector heeft Keukentrend onlangs weer samen mogen werken met VTWonen “Weer Verliefd op je Huis”. (Seizoen 20, aflevering 6 – Badhoevedorp) 

NG20 Coverstyl folie is de ster van deze keuken. Het staat bekend om zijn duurzaamheid en veelzijdigheid, waardoor het perfect is voor gebruik in keukens. Met een breed scala aan kleuren en afwerkingen bieden onze hoogwaardige folies eindeloze mogelijkheden om elke gewenste stijl en esthetiek te realiseren, van modern en minimalistisch tot klassiek en rustiek. 

Door samen te werken met VTWonen “Weer Verliefd op je Huis”, heeft Keukentrend kunnen laten zien hoe NG20 folie kan worden gebruikt om keukens nieuw leven in te blazen en ze een eigentijdse uitstraling te geven. Door zijn wrap heeft de keuken zijn voorheen witte steriele look ver achter zicht gelaten. Wij zijn fan! 

Of je nu een doorgewinterde interieurontwerper bent of gewoon op zoek bent naar een snelle en effectieve manier om je keuken te vernieuwen, het gebruik van onze hoogwaardige folie voor keukenwrapping is een trend die het overwegen waard is. Het biedt niet alleen een esthetische upgrade, maar ook een praktische oplossing voor het transformeren van je huis en het creëren van een ruimte waar je van kunt genieten en trots op kunt zijn.

Previous slide
Next slide

Foto’s: Margriet Hoekstra | styling: Eva van den Ven 

 

 

Bekijk VTwonen weer verliefd op je huis welke zondag om 19:00 uur bij SBS6.