Op bezoek in Amsterdam! (VTWONEN)

Recent mochten we voor stylist Fietje te gast zijn bij Rein en Anna in Noord-Amsterdam. Dit was het 18e seizoen van Verliefd op je huis aflevering 4.

Rein en Anna hebben elkaar tijdens een reis door Amerika ontmoet, waar toen de vonk was overgeslagen. Nu wonen zij gelukkig samen en hebben drie kinderen. Al een tijdje wilde het gezin in Amsterdam een nieuwe look in hun knusse huis, maar het belangrijkste was dan toch natuurlijk de keuken. Althans, dat vinden wij. 

Met de hulp van Stylist Fietje hebben Rein en Anna hun drukke huis met saaie keuken, weten omtoveren tot een huis met een prachtige retro-stijl. Het gezin is tevreden met wat voelt als hun nieuwe thuis, er is geen kamer in het huis dat geen nieuw uiterlijk heeft gekregen, van de hal, zitkamer, kinderhoek tot aan de keuken.

De muren zijn strak geverfd in de lichte  Urban Taupe en de keuken is gewrapt in de kleur K7 – een crème grijze kleur. Het product biedt weerstand tegen water, vuil, scheuren, UV-stralen en slijtage.

De belichting van de hanglampen van Eijerkamp  geeft de retro-stijl een extra zetje en zo komt tijdens een avond koken de sfeer echt naar voren. 

Het kan gezegd worden dat Rein en Anna weer verliefd zijn op hun huis!

Bekijk alle informatie hier.