Een hele toffe houtlook keukenwrap in Zwolle!

Een keuken is vaak het hart van een huis, waar gezinnen samenkomen en heerlijke maaltijden worden bereid. Maar wat als die keuken er verouderd en onaantrekkelijk uitziet? Een echtpaar uit Zwolle stond voor deze uitdaging toen ze hun keuken wilden renoveren. Gelukkig ontdekten ze een innovatieve oplossing die hun keuken volledig transformeerde: het wrappen van de keukenkastjes.

De keuken van dit Zwolse stel was oorspronkelijk in een bruin groenige kleur. Het gaf een verouderde uitstraling en ze voelde dat het tijd was voor een frisse en moderne uitstraling. Ze wilden echter niet het hele keukeninterieur vervangen, omdat dit een kostbare en tijdrovende onderneming zou zijn.
Er is contact opgenomen met een interieurstylist. De stylist adviseerde het ze om voor een grijze houtlook te gaan. Hij legde uit dat deze kleurkeuze de keuken een moderne en stijlvolle uitstraling zou geven, terwijl het ook warmte en gezelligheid zou toevoegen. Geïnspireerd door de visie van de interieurstylist, besloten ze om de sprong te wagen en de keuken te laten wrappen in NF19 Painted wood beige
Het wrapproces begon met het zorgvuldig reinigen en voorbereiden van de keukenkastjes. Vervolgens is de wrapfolie op maat gesneden en met precisie aangebracht op de kastdeurtjes en -panelen. Het resultaat naar onze mening prachtig geworden.

Met een strakke afwerking zijn de ooit bruin groenige kastjes en vaste delen omgetoverd tot moderne grijze houtlook keuken. De keuken voelde direct ruimer en lichter aan. Het grijze hout geeft een natuurlijke uitstraling, waardoor de keuken een warm en uitnodigend karakter krijgt
Is jouw keuken ook toe aan frisse look?

Neem contact met ons op voor het plannen van een gratis vrijblijvende afspraak!

After
After