Unieke NE51 Soft brushed silver wrap in Mierlo!

Een keukenrevolutie is hier! De keuken, eens bedekt met het alledaagse wit, heeft een unieke transformatie ondergaan. Het straalt nu in een verfijnde tint, soft brushed silver. We zijn blij met deze transformatie, dat wij dit hebben kunnen neerzetten met ons team. Deze kleur zie je niet overal en maakt deze keuken zeker uniek in zijn soort!

Wij mochten te gast zijn bij deze prachtige keuken. In plaats van een originele, standaard wrap is er nu gekozen voor een uniek exemplaar. De NE51 Soft brushed silver. Hiermee hebben wij deze keuken een nieuw leven gegeven. En is iedereen positief verrast over het resultaat. 

Het hele proces begon met een zorgvuldige voorbereiding. De keukenkasten en laden werden schoon gemaakt. Daarna zijn de monteurs hun gang gegaan. Met het wrappen van jou keuken laat je een oude keuken weer een nieuw leven krijgen en dat is zeker ook gebeurd bij deze keuken. De monteurs brachten voorzichtig de wrap aan. Daardoor is de keuken perfect geworden.

De keuken die eens een tikkeltje gewoontjes was, heeft nu een lichte, zilveren gloed die subtiel speelt met het licht. Het effect is verbluffend; de ruimte geeft nu meer gevoel en warmte het is gezelliger en voelt weer als thuis.

Wrappen heeft deze keuken een nieuw leven ingeblazen en laten zien dat zelfs de meest doorsnee ruimte kan transformeren tot een parel van elegantie. Is jouw keuken ook toe aan frisse look? Neem contact met ons op voor het plannen van een gratis vrijblijvende afspraak