Van rode keuken naar K6 Grey: Keukenwrapping als slimme oplossing

Onlangs hadden we de kans om een opvallende transformatie uit te voeren bij een klant die van een rode keuken af wilde. Met behulp van keukenwrapping hebben we de kleur van de keuken veranderd naar K6 Grey, waardoor de ruimte een geheel nieuwe uitstraling krijgt.

Keukenwrapping is een kostenefficiënte en duurzame oplossing om de uitstraling van een keuken te veranderen zonder de noodzaak van volledige vervanging. De klant heeft gekozen voor de kleur K6 Grey. Deze subtiele grijstint creëert een eigentijdse en stijlvolle sfeer in de keuken.

Ons team begon het proces door de rode keuken te reinigen en voor te bereiden op de wrapping. Vervolgens pasten we met precisie de K6 Grey wrapfolie toe op alle kastoppervlakken, laden en andere zichtbare delen. Het resultaat van ons team in combinatie van een hoogwaardige wrapfolie heeft geresulteerd in een als nieuw uitziende keuken.

Na afronding van het project was onze klant enthousiast over de verandering die de keukenwrapping had teweeggebracht. De rode keuken was getransformeerd naar een stijlvolle en moderne grijze uitstraling. 

Is jouw keuken ook toe aan frisse look? Neem contact met ons op voor het plannen van een gratis vrijblijvende afspraak

After
Before