Van wit naar zwart: een flinke keuken make-over 

De keuken is vaak het kloppende hart van een huis, waar culinaire meesterwerken worden gecreëerd en waar familie en vrienden samenkomen. Maar na verloop van tijd kan zelfs de meest geliefde keuken een beetje saai worden. Gelukkig zijn er tal van manieren om een keuken nieuw leven in te blazen zonder een volledige renovatie te hoeven uitvoeren, Zoals keukenwrapping

Onze klant had een prachtige keuken met een tijdloos wit design. Hoewel ze nog steeds van de functionaliteit hield, wilde ze een drastische verandering aanbrengen in de uitstraling van haar keuken. Na het bekijken van verschillende opties, zoals het vervangen van de keukenkastjes of het schilderen van de muren, kwam ze tot de conclusie dat ze iets anders en unieks wilde. Ze was op zoek naar een betaalbare oplossing die haar keuken een eigentijdse uitstraling zou geven, zonder dat dit een langdurig en kostbaar project zou worden en kwam bij ons uit voor een keukenwrap.

Dit proces houdt in dat de bestaande oppervlakken van de keuken, zoals de kastdeuren, panelen en zelfs het aanrechtblad, worden voorzien van een hoogwaardige folie met een zwarte kleur met textuur.
De keuze voor een zwarte kleur was een gedurfde beslissing, omdat dit een drastische verandering zou zijn ten opzichte van de oorspronkelijke witte keuken. Maar de klant was vastbesloten om de keuken een eigentijdse uitstraling te geven.

Ons team van monteurs ging meteen aan de slag om de keuken te transformeren. Het proces begon met het zorgvuldig reinigen en voorbereiden van de oppervlakken om ervoor te zorgen dat de folie optimaal zou hechten. Vervolgens werd de zwarte folie nauwkeurig aangebracht op elk oppervlak, waarbij ervoor werd gezorgd dat eventuele naden naadloos in elkaar overgingen.

Is jouw keuken ook toe aan frisse look? Neem contact met ons op voor het plannen van een gratis vrijblijvende afspraak!