Van oud hout naar J2 zwart: Weer een nieuwe keuken make-over!

Deze oude keuken met houten afwerking was technisch nog in een prima staat. Echter kon de huidige keuken niet meer mee met de moderne trends, en was deze wel eigen toe aan iets nieuws. Maar als de keuken nog goed is, wat doe je dan? 

kosteneffectieve oplossing te verkennen: keukenwrapping.
Het verhaal begon met een keuken die niet meer voldeed aan de verwachtingen van de eigenaren. Hoewel de keuken functioneel is, voelde het ontwerp gedateerd en paste het niet bij de esthetiek van de rest van het huis. Ze wilden een keuken die modern en aantrekkelijk is, maar ze willen niet de enorme kosten en tijdsinvestering van een volledige keukenrenovatie dragen. Ze willen een oplossing die betaalbaar en snel was, maar die ook aan hun esthetische eisen voldeed.

In vergelijking met het vervangen van een hele keuken, is keukenwrapping veel goedkoper. Het bespaart niet alleen geld op materiaalkosten, maar ook op arbeidsuren.

De transformatie was verbazingwekkend. De keuken, die eerst gedateerd en saai oogde, veranderde in een strak, modern en aantrekkelijk pronkstuk. De eigenaren waren dolblij met het resultaat en konden niet geloven hoe snel en efficiënt het hele proces was verlopen.

Is jouw keuken ook toe aan frisse look? Neem contact met ons op voor het plannen van een gratis vrijblijvende afspraak

After
Before