Volledige keuken renovatie in Wierden!

Recent waren we te gast in Wierden bij een prachtige woning met een enorm ruime U-keuken. Tijdens de vrijblijvende afspraak op locatie waren we tot de conclusie gekomen dat de paneeldeuren last hadden van loslatend vinyl. Hierdoor zou het helaas niet meer mogelijk om de keuken te wrappen met huidig front. In overleg met de klant hebben we de optie aangeboden om de oude fronten (lades en deuren) te vervangen voor nieuwe.

Nadat we de fronten hebben opgehaald zijn deze nagemaakt voor nieuwe. De nieuwe fronten zijn gemaakt van watervast MDF met een 1MM ABS grondeer afwerking. Door te kiezen voor een hoogwaardig kwaliteit front, in vergelijking met bijvoorbeeld spaanplaat, is de keuken nu extra goed beschermt tegen nattigheid en vocht. De fronten + vaste delen hebben we mogen wrappen in de K4 Solid Brown Coverstyl en de F7 dark Wood van Coverstyl.

Maar daar bleef het natuurlijk niet bij!

Als toevoeging hebben we het blad mogen wrappen in de F7 dark Wood van Coverstyl.En hebben we de gele tegels mogen wegwerken door hier een dibondplaat op maat voor te plaatsen.Om het geheel compleet te maken hebben we het dibond mogen wrappen met de Ne13 van Coverstyl.Nadat onze toppers één dag in de werkplaats en twee op locatie hebben staan zwoegen was het eind resultaat daar.

En wat een verschil! De keuken,  van maar liefst 8 jaar oud is volledig in een nieuw jasje gestoken.

Is jouw keuken ook toe aan frisse look? Neem contact met ons op voor het plannen van een gratis vrijblijvende afspraak!

 

Als vertrouwd, maar in een nieuwe jasje.

After
Before
Previous slide
Next slide
Snelle weergave van het wrappen van het blad.