Volledige keukenrenovatie met K7 grey in Zevenhuizen

Een keuken die ooit strak en modern was, standaard hoogglans wit, heeft onlangs een opmerkelijke metamorfose ondergaan. Dankzij het magische tintje van CoverStyl straalt deze keuken nu in de K7 Cream Grey .

De K7 Cream Grey brengt warmte en karakter in de keuken. De kleur is rustgevend, en de textuur voegt diepte en persoonlijkheid toe. Het voelt alsof je in een knusse/moderne keuken bent beland, waar gezelligheid centraal staat.
Wat deze keuken makeover nog geweldiger maakt, is de snelheid ervan. In een mum van tijd is de hele keuken veranderd. Het aanbrengen van het CoverStyl K7 cream gray interieurfolie is een specialistisch werkje, maar met de juiste ervaring goed aan te brengen! Dit betekende dat de klant snel kon genieten van hun prachtig vernieuwde keuken. (Vaak al binnen 1 dag!)

Onze klant was enthousiast over het resultaat. De keuken is nu een plek waar ze graag hun tijd doorbrengen, koken en samenkomen. Het bewijst dat met interieur wrapping een keuken snel en moeiteloos een adembenemende transformatie kan ondergaan. de bestaande keuken in een nieuw jasje, zo kan je zien dat zelfs een wat oudere keuken nog van deze tijd kan zijn!

Previous slide
Next slide

Je oude keuken weer in een fris jasje!