We staan op de huishoudbeurs!

Na een groot succes bij de VTwonenbeurs gaan we door naar de volgende!

We staan deze gehele week op de Huishoudbeurs, een geweldig evenement dat alles biedt wat je nodig hebt voor een gelukkig en gezond huishouden. Het vindt jaarlijks plaats in de RAI in Amsterdam en duurt ongeveer een week. Er is breed scala aan producten, van keukengereedschap tot interieurdecoratie, mode en verzorgingsproducten.

Op de Huishoudbeurs kun je volop inspiratie opdoen voor je huis en jezelf. Je kunt nieuwe producten bekijken, testen en kopen. Daarnaast zijn er ook verschillende workshops en demonstraties waar je aan deel kunt nemen. Hier leer je bijvoorbeeld hoe je een heerlijk gerecht kan bereiden, hoe je je huis kan decoreren of hoe je jezelf extra kan verzorgen.

De Huishoudbeurs is de perfecte gelegenheid om samen met je vrienden of familie een dagje uit te gaan. Er is voor iedereen wel iets te vinden en er heerst altijd een gezellige sfeer. We hebben al vele mensen mogen enthousiasmeren over de opties die er mogelijk zijn. Wist je bijvoorbeeld al dat we ook aanrechtbladen, achterwanden, nieuwe greepjes en nog veel meer kunnen verzorgen naast het wrappen? Zelfs wanneer jouw kastjes niet te wrappen zijn, bieden we de mogelijkheid om deze te vervangen voor nieuwe fronten.

Dan kan jouw keuken toch nog gewrappt worden.

Ben jij ook benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak op locatie!

Previous slide
Next slide