VTwonen “Weer Verlief Op Je Huis” is weer van start!

(seizoen 18, aflevering 1 Almere)

We mochten weer deel uitmaken van het 18e seizoen van weer verliefd op je huis. In aflevering één was dit met stylist Eva bij Seren en Attie in Almere.
In het gezin is er een uiteenlopende smaak wat betreft intereurSeren houdt van zo veel mogelijk wit, maar Attie kiest juist liever voor hotel chic interieur met donkere elementen.Het was daarom aan Stylist Eva de taak om daar een midden weg in te vinden. Ze combineerde uiteindelijk de uiteenlopenede woonsmaken en creeerde zo een fancy wabi sabi-interieur voor het stel. Aan het huis zijn dus heel wat dingen veranderd. Nieuw meubiliar, nieuwe vloer, nieuw accessories, en natuurlijk een nieuwe kleur op de muur; Wit Kokos. 

En uiteraard heeft de keuken ook een make over gehad! Deze is gewrapped in de folie J3. Een frisse witte kleur van Coverstyl. bestemd tegen water, vuil, schuren, en UV-straling.

De kleur van het folie past perfect in de wabi sabi-intereur uiting van Stylist Eva. Ze heeft de uiteenlopende woon smaken van Seren en Attie tot een geheel gebracht met meubilair van ondere anderen Eijerkamp.
Het huis voldoet nu aan de wensen van Seren en Attie en ze zijn weer verlief op hun huis!

Bekijk de volledige aflevering via de site van VTwonen hier

Een licht interieur, een warme sfeer.