Zakelijke Make-over: Het Wrappen van Vitrinekasten met NE40 Grey Leather

In de wereld van interieurdesign is het soms de subtiele verandering die een enorme impact kan hebben. Een van onze meest recente projecten heeft dit idee prachtig geïllustreerd, terwijl we het interieur van vitrinekasten transformeerden met Coverstyl folie NE40 Grey Leather. In deze blog nemen we je mee door dit inspirerende project en laten we zien hoe deze kleine aanpassing een groots resultaat opleverde.

Onze klant had een verzameling prachtige vitrinekasten in hun juwelier staan, waarin ze hun juwelen hebben staan. De kasten op zichzelf waren van hoge kwaliteit, maar na verloop van tijd begonnen ze er wat versleten uit te zien. Onze taak was om het interieur van deze kasten nieuw leven in te blazen zonder de kasten zelf te vervangen. Met Coverstyl folie in handen begonnen we aan het spannende wrapproces. Hier is een stapsgewijze beschrijving van hoe we te werk gingen:

Stap 1: Voorbereiding

Een goede voorbereiding is essentieel voor een succesvol wrap-project. We verwijderden eerst alle objecten en planken uit de vitrinekasten. Vervolgens reinigden we de binnenkant grondig om ervoor te zorgen dat de folie goed zou hechten.

Stap 2: Meten en snijden

Elke vitrinekast had een unieke indeling, dus nauwkeurige metingen waren cruciaal. We sneden de folie op maat om perfect te passen in elke plank en lade.

Stap 3: Aanbrengen van de folie

Dit is waar het transformatieproces begon. We verwijderden voorzichtig de achterkant van de folie en plaatsten deze op de planken en zijvlakken. Dankzij de zelfklevende eigenschappen van de folie konden we luchtbellen gemakkelijk verwijderen en een naadloos resultaat bereiken.

Stap 4: Afwerking en detailwerk

Na het aanbrengen van de folie werkten we nauwgezet aan de details. We zorgden ervoor dat de randen perfect waren afgewerkt en dat eventuele overlappingen netjes werden bijgesneden.

Toen we de vitrinekasten weer vulden met de kostbare bezittingen van onze klant, was het resultaat verbluffend. De kasten zagen eruit als nieuw, en de folie gaf het interieur een luxe uitstraling. De klant was absoluut tevreden met het resultaat en waardeerde het feit dat we hun dierbare collecties weer in de schijnwerpers hadden gezet.

Als je ook overweegt om je interieur te transformeren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je te helpen bij het realiseren van je interieurwensen, of het nu gaat om het wrappen van meubels of andere creatieve projecten.

Stel je vraag of maak direct een afspraak.

Wil je een afspraak maken met onze vertegenwoordiger of heb je een andere vraag?