Zuilen in een kapsalon van verouderd naar tijdloos.

Onlangs brachten we een bezoek aan een lokale kapsalon waar een opwindende transformatie plaatsvond. Het is niet de gebruikelijke make-over van haarstijlen, maar eerder een renovatie van de ruimte zelf. Wij hebben hier de zuilen mogen wrappen + balie.

Interieur wrapping wordt steeds populairder en daar is dit ook een voorbeeld van. In plaats van keukens hebben wij dit deze keer anders aangepakt
Bij het woord “wrappen” denken de meeste mensen aan keukens of voertuigen, maar dit bewijst dat je met deze techniek veel verder kunt gaan. De verouderde zuilen van de kapsalon zijn omgetoverd tot een tijdloze inrichting voor de kapsalon. Met een uitgebreid scala aan kleuren en texturen om uit te kiezen, kunnen zuilen, of zelfs meubilair, een hele nieuwe dimensie aan een interieur toevoegen.

Dit project benadrukt dat interieurwrapping veelzijdig is en niet beperkt tot specifieke ruimtes. Of het nu je keuken is die een frisse uitstraling nodig heeft, je meubels of in dit geval, je kapsalon waar je zuilen wilt transformeren, wrappen kan alles aan.

Wrappen heeft deze kapsalon een nieuw leven ingeblazen en laten zien dat zelfs de meest doorsnee ruimte kan transformeren tot een parel van elegantie. Is jouw keuken, interieur of meubilair ook toe aan een frisse look? Neem contact met ons op voor het plannen van een gratis vrijblijvende afspraak