Keukenwrap bij acteur Beau Schneider!

Dit keer willen we jullie meenemen in een opwindend project dat we onlangs hebben afgerond: de keukenmakeover voor de Nederlandse acteur, Beau Benjamin Schneider, beter bekend als Beau Schneider.

Beau’s keuken was functioneel, maar hij droomde van een keuken die stijlvol en uniek is. Als renovatiebedrijf gingen we aan de slag om zijn keuken een verbluffende transformatie te geven. Beau had een duidelijke visie: een diepblauwe uitstraling met Coverstyl’s NF14 Deep Blue.

De folie’s van Coverstyl zijn niet zomaar een gewone folie. Het is speciaal ontworpen voor het bekleden van keukenkasten en andere oppervlakken en staat bekend om zijn duurzaamheid, kwaliteit en veelzijdigheid. De diepblauwe kleur voegde een vleugje luxe en elegantie toe aan Beau’s keuken, terwijl de zelfklevende eigenschap zorgde voor een naadloze en gladde afwerking.

Het was voor onze monteurs pittig klusje, maar met 2 man sterk hebben wij de keuken binnen één dag een nieuw leven ingeblazen.

De monteurs gingen zorgvuldig te werk om de NF14 Deep Blue folie aan te brengen, waarbij we ervoor zorgden dat elk detail perfect is! Het resultaat is verbluffend. De keuken werd omgetoverd tot een ruimte die luxe en elegantie uitstraalt, en Beau was zeker enthousiast over het eindresultaat.

Dit project bij Beau is een prachtig voorbeeld van hoe een kleine aanpassing een groots effect kan hebben. Als bedrijf zijn we verheugd dat we hebben kunnen bijdragen aan het creëren van een keuken die perfect aansluit bij de smaak en stijl van Beau.

Benieuwd naar wat wij voor jouw keuken kunnen betekenen? We komen graag vrijblijvend op huisbezoek voor advies en informatie. Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag met het realiseren van jouw droomkeuken!

BEFORE
AFTER
Previous slide
Next slide