Een verouderde keuken, een nieuwe kans

Elke keuken verdient een tweede kans, en dat is precies wat er gebeurde met deze grote keuken. De eigenaren wilden geen rigoureuze en kostbare renovatie, maar zochten naar een slimme en stijlvolle oplossing om hun keuken nieuw leven in te blazen.

De keuze viel al snel op de CT82 Houtlook Folie van Keukentrend. Deze folie staat bekend om zijn stoere houtlook, waarmee je elke keuken moeiteloos een eigentijdse uitstraling geeft. Het biedt niet alleen de warmte en charme van hout, maar ook de duurzaamheid en eenvoudige onderhoud van moderne en kwalitatieve folie.

Een make-over is pas compleet met de juiste details. Keukentrend voorzag de vernieuwde keuken daarom van prachtige zwarte handgrepen. Deze subtiele toevoeging creëert niet alleen een mooi contrast met de houtlook folie, maar brengt ook een vleugje moderniteit in de keuken.

Het resultaat? Een keuken die een totale transformatie heeft ondergaan! De CT82 Houtlook Folie heeft de ruimte een warme en eigentijdse sfeer gegeven, terwijl de nieuwe zwarte handgrepen de look compleet maken. Bekijk zelf de verbluffende veranderingen op de after foto’s en laat je inspireren voor jouw eigen keuken make-over.

Wil jij nou ook je keuken laten wrappen? Neem dan nu contact met ons op om een vrijblijvende afspraak in te plannen met onze adviseur!!

After
Before
Previous slide
Next slide